Du er her

Om Akademi K

Info & Fakta om Akademi K

HVAD ER AKADEMI K?
Akademi K er et undervisningstilbud for unge i Ringsted mellem 13 og 18 med et spirende talent indenfor billedkunst, skuespil, skrivekunst, musik eller elektronisk musik.

Akademi K er et intenst undervisningsforløb med skarpt fokus på elevens faglige udvikling og evne til at indgå i skabende kreative processer og tværkunstneriske projekter.

Akademi K har til formål at understøtte vækstlaget og styrke talentudviklingen i Ringsted indenfor de kunstneriske/kreative fag samt forberede til eventuel videre optagelse på BGK, MGK mm*)

Akademi K hviler på Ringsteds vision om at alle skal have mulighed for at udvikle deres talent – også dem der har et særligt talent.

Akademi K er for dig der brænder for kunsten, kreativiteten og fordybelsen og gerne vil udvikle dit talent!


OM UNDERVISNINGEN
Undervisningen i Akademi K foregår i et forløb fra sidst i oktober til slut marts. Undervisningen foregår på Ringsted Musik & Kulturskole.

I alle linjers forløb indgår en fælles opstart, et antal workshops/projekter samt et større afslutningsprojekt.

Undervisningen foregår primært torsdage - instrumentalundervisning dog efter individuel aftale.
 

OPTAGELSE
For at sikre den bedst mulige sammensætning af elever og et højt fagligt niveau i Akademi K, har hver linje nogle kriterier for optagelse. Det kan fx være gennem anbefaling fra en faglærer, på baggrund af en samtale eller en vurdering af indsendt materiale.

Læs mere på den enkelte faglinjes infoside


Pris: kr. 2.000,-